SYZYGY Homes - Modern 2 és 3 hálószobás apartmanok

A Syzygy Homes projekten belül apartmanok és villák is elérhetők a modern, stílusos otthont keresők számára. Estepona és Marbella között privát, nyugalmat és biztonságot nyújtó komplexumban találhatók az ingatlanok, ahonnan könnyen megközelíthetők boltok, iskolák, éttermek, strandok, sport- és egyéb szolgáltatóközpontok a Costa del Sol vidékén.

Egy Syzygy Homes apartman birtoklásával nem csupán egy fantasztikus otthont, egy kiváló helyszínt, hanem egy új életstílust választunk. Biztonságos környezet, privát közösség, elegáns, modern formák, kiemelkedő minőség.

Az egybenyitható konyha, étkező és terasz lehetőséget nyújtanak a térrel való játékra, az élettér kedv szerint történő alakítására.

A hatalmas hangszigetelt és tükröződésmentes ablakok és tolóajtók egyrészt hozzájárulnak a lehető legtöbb természetes fény beengedéséhez, a tágas terek kialakításához, másrészt gondoskodnak a magánszféra védelméről is.

A komplexumhoz két medence is tartozik, amelyek közül az egyik az  aprólékosan megtervezett kertben, míg a másik a panorámatetőn található, így a gyönyörű kilátás és az exkluzív légkör garantált.